Vi

” Vi ville ha en arbetsplats där kunden alltid var i fokus, aldrig skulle tas för givet och upplevelsen skulle vara så mycket mer än ett välfönat hår. En personlig men inkännande tid för den som besöker oss, och en chans att få sitta ned och återhämta sig i denna stressade värld. Det i fokus kombinerat med vårat brinnande intresse för hår var något vi trodde på och hösten 2017 öppnade vi därför Revolt Stockholm.”

Tonie och Erica heter vi som driver frisörsalongen Revolt Stockholm. Mitt i ett bostadsområde i Hökarängen söder om Stockholm hittar ni oss, vår lilla pärla. Med en personlig service och känsla för både hår och omhändertagande kan du som kund njuta gott av en god cappuccino, en kopp te eller varför inte en espresso. 

Vi lägger stor vikt på en grundlig konsultation, och lyssnar noga och inkännande på vad du har för önskemål kring ditt hår. Vet du inte vad du vill? Ingen fara. Vi hjälps åt att tillsammans hitta något vi tror ska funka för just dig. Har du en väldigt tydlig bild av vad du önskar? Toppen! Då går vi tillsammans igenom vad som är nåbart eller inte beroende på just ditt hårs historik och nuvarande färg. Färg och form är något vi tycker är väldigt roligt och vi bollar mycket idéer med varandra, allt för att ständigt utvecklas framåt!

Vi är båda småbarnsföräldrar och jobbar därför lite olika scheman vecka till vecka och med det sagt så har vi inga fasta öppettider. Men vi har öppet för det mesta om du frågar oss.

På våran bokning som du hittar i menyn ser du tydligt vad det finns för aktuella lediga tider, och är det så att du önskar något särkilt datum eller har önskemål kring att komma helg, släng iväg ett mejl så kan vi se vad vi kan göra! 

Allt gott!

Tonie & Erica